Betaalmethoden


Bij LaraModa.nl kunt u uw bestelling veilig en direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.
Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Mollie. Betalen via Mollie is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.
Voor het gebruik van iDEAL brengen we geen extra kosten in rekening.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA, Maestro, American Express of Cartes Bancaires creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Mollie waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen.
Voor creditcardbetalingen brengen we geen extra kosten in rekening.
 

Apple Pay

Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en meer dan 30 andere landen. Zie de website van Apple voor landen en regio's waar Apple Pay wordt ondersteund: https://support.apple.com/nl-nl/HT207957
Apple Pay biedt u een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. U doet dit met de apparaten die u altijd bij u heeft, bijv. een iPhone.
Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. U hoeft niet meer te zoeken naar uw portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.
Voor Apple Pay betalingen brengen we geen extra kosten in rekening.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact/Mister Cash. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact/Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact/Mister Cash.

Belfius Direct Net

Met Belfius Direct Net reken je als Belgische klant snel en veilig je online aankoop af. Je betaalt in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met Belfius Direct Net is gemakkelijk en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius Direct Net.

Let op: om de betaling te bevestigen moet de consument na betaling terugkeren naar de website. Lees hier meer daarover.
 

ING Home'Pay

Met ING Home'Pay reken je als Belgische klant snel en veilig je online aankoop af. Je betaalt in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met ING Home'Pay is gemakkelijk en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via ING Home'Pay.

Let op: om de betaling te bevestigen moet de consument na betaling terugkeren naar de website. Lees hier meer daarover.

 

KBC/CBC

Met KBC online of CBC online kun je als Belgische klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met KBC online of CBC online is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC/CBC.
 

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking kun je als o.a. Duitse klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met SOFORT Banking is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via SOFORT Banking.

 

Giropay

Met Giropay kun je als o.a. Duitse klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met Giropay is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Giropay.

 

EPS (Electronic Payment Standard)

Met EPS kun je als o.a. Oostenrijkse klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met EPS is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via EPS.

 

Achteraf betalen en levering onder rembours

Als u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u de bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de verzend- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van PostNL op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. De chauffeur heeft geen wisselgeld. Vanaf 01-10-2018 is het alleen mogelijk om te pinnen. De extra kosten voor een bestelling onder rembours bedragen € 19,95. Rembours is alleen beschikbaar voor adressen in Nederland (geen postbussen) en tot een bedrag van € 500,00.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »